Isolatiemateriaal

Isolatie en warmtespreiding
Voor de isolatie van de koude ondervloer en efficiente warmtespreiding.

Isolatieplaten
Indien mogelijk, als er voldoende vloer-ophoog-mogelijkheid is, kan voor een isolatieplaten worden gekozen. De isoplaten zijn gefabriceerd uit hoogwaardige materialen en zijn geluiddempend (voor gebruik in apartement bouw) en warmte/koude isolerend. De platen van 60/100 cm worden met flexibele tegellijm aangebracht en kunnen ook op een houten ondergrond worden verlijmd. Zo kan van een voormalige slaapkamer met een houten vloer toch die fraaie veel grotere badkamer worden gemaakt. De platen zijn op een zelfdragende houten vloer zelfs geschikt voor het aanbrengen van een tegelvloer.

Isolatiefolie en –vilt
Er kan ook worden geïsoleerd met isolatiefolie en vilt.
Isolatie rol * isolerend materiaal met een deklaag van aluminium voor een betere warmtespreiding (in cement)
Isolatie vilt ** viltlaag met een dekking van aluminium voor een betere warmtespreiding (onder tapijt)

Sorteren op:
Aantal weergegeven:
Weergave: Lijst Rooster
  • Iso vilt 90cm breed. Voor een betere warmtespreiding en tegelijkertijd ter isolatie van de koude ondervloer is het raadzaam om te isoleren. ISO vilt heeft een viltlaag met een dekking van aluminium voor een betere warmtespreiding (onder tapijt) ..
    Excl. BTW: €7,23 €8,75
  • Iso vilt 100cm breed. Voor een betere warmtespreiding en tegelijkertijd ter isolatie van de koude ondervloer is het raadzaam om te isoleren. ISO vilt op rol is van isolerend materiaal met een deklaag van aluminium voor een betere warmtespreiding (in cement). ..
    Excl. BTW: €133,93 €162,05