Over ons

Elektrisch warm is een professionele webwinkel waarin A-klasse elektrische verwarmingsproducten direct vanaf de importeur/groothandel worden aangeboden tegen zeer concurrerende vaste prijzen.  Het aanbod is met uiterste precisie en vakkennis samengesteld door een team van specialisten dat al sinds 10-tallen jaren ervaring heeft met het op de markt brengen en installeren van hoogwaardige elektrische verwarmings-producten en -systemen.

U vindt bij ons een grote diversiteit van vloerverwarming (sommigen ook te gebruiken als wandverwarming bijvoorbeeld een knuffelmuurtje in de badkamer).

Ook voor “outdoor” toepassingen; het sneeuw en ijsvrij houden van wegdekken en daken, of tracing, het voorkomen van bevroren (water)leidingen, bent u bij Elektrisch warm aan het juiste adres.

En bent u zelf niet in staat om het installatiewerk ter hand te nemen dan kunt u dat door ons - wij hebben een eigen vakbekwaam installatieteam – netjes en voordelig laten doen. Graag maken wij daarvoor een “op maat offerte”.

Blader op uw gemak door de Elektrisch warm webwinkel en zet uw product(en) in de winkelwagen. Scroll door het menu en stuur uw bestelling naar ons op, wij verzorgen de levering daarna op korte termijn.

Wilt u ons contacten? Wij zijn bereikbaar op

Elektrischwarm
Haringburgwal 4
1141 AT Monnickendam
Tel: 0299-462734