Sneeuw- en ijsvrij

Elektrisch warm voor het vorst vrijhouden in- en outdoor.

Wij leveren exclusief een aantal zeer speciale producten. Producten die inmiddels al decennialang hun waarde hebben bewezen in vele projecten.

Elektrisch verwarmen van OUTDOOR projecten heeft zeker voordeel ten opzichte van andere vormen van verwarming.
Zo zijn de aankoop en installatiekosten zeer aantrekkelijk, zijn er nauwelijks storingen of andere problemen, én kunnen de Elektrisch warm systemen zowel in nieuwbouw als renovatie gemakkelijk worden geïnstalleerd.

Wegdekverwarming – voor op en afritten
Het sneeuw- en ijsvrij houden van wegdekken, zoals garage-op/afritten bij parkeergarages voor particulier én betaalde multi-functioneel. Bijvoorbeeld  winkelcentra, stations ed. Maar ook voor loadingdocs, fietsenstallingen  en andere wegdekken welke door winterse gladheid problemen en/of gevaar opleveren voor verkeer en mens kunt u bij ons goed terecht.

Dakverwarming
Het sneeuwvrij houden van daken zodat mogelijk instortingsgevaar wordt voorkomen.

Intelligente thermostaat
Bij de producten/systemen voor wegdek- en dakverwarming bieden wij (apart te bestellen) aan een intelligente thermostatische regeling.
De thermostatische regeling in combinatie met de sensoren meten de v1ocht en temperatuur  en schakelt in als dat nodig is. Hiermee worden de “stookkosten”  beperkt en tot wel 80% verlaagd ten opzichte van een gewone “aan” en “uit” regeling.

Vorstvrij houden van (water)leiding
Voor het gangbaar houden van (water)leidingen. Zowel aanvoer als afvoer.
Hiervoor vindt u een scala aan producten in onze Elektrisch warm webshop. Voor de DHZ-er zijn er systemen met een aan het eind van de verwarmingskabel ingebouwde thermostaat.
Voor grotere projecten kunnen wij “maatwerk” leveren.

OFFERTE   EN   INSTALLATIE
Omdat een “outdoor” toepassing toch enige expertise vraagt maken wij op uw verzoek graag een “op maat offerte” .
Neem hiervoor contact op met één van onze specialisten. Wij berekenen u voor een offerte op maat € 100,00. Dit bedrag wordt op uw bestelling in mindering gebracht.