Terrasverwarming infrarood

Terrasverwarming

De heaters kunnen zowel indoor als outdoor worden toegepast. Als de heater buiten wordt geïnstalleerd dan wel onder een (af)dak.
De gestyleerde heaters passen uitstekend in situaties waar een esthetische oplossing wordt gevraagd; zoals recepties, winkels, hotels, kerken, restaurants en andere publiekruimten.
In buitenruimtes zijn deze heaters geschikt voor permanente verwarming en uitsluitend dan als dat gebied overkapt is.

De heater bestaat uit 2 of 3 hoog-emission ceramische warmte-elementen, gemonteerd in een direct stralend en reflecterend - voorzien van een beschermende gril - unit. De heater produceert geen rode gloed en vraagt weinig onderhoud.

5 jaar garantie

Sorteren op:
Aantal weergegeven:
Weergave: Lijst Rooster
 • Aspect XL2 heater
  Aspect XL2 ruimte verwarming voor in en outdoor. De heaters kunnen zowel indoor als outdoor worden toegepast. Als de heater buiten wordt geïnstalleerd dan wel onder een (af)dak. De gestyleerde heaters passen uitstekend in situaties waar een esthetische oplossing wordt gevraagd; zoals recepties, ..
  Excl. BTW: €372,02 €450,15
 • Aspect XL3 heater
  Aspect XL3 ruimte verwarming voor in en outdoor. De heaters kunnen zowel indoor als outdoor worden toegepast. Als de heater buiten wordt geïnstalleerd dan wel onder een (af)dak. De gestyleerde heaters passen uitstekend in situaties waar een esthetische oplossing wordt gevraagd; zoals recepties, ..
  Excl. BTW: €450,00 €544,50
 • Aspect IR power 4
  Aspect IR power 4 ruimte verwarming voor in en outdoor. De heaters kunnen zowel indoor als outdoor worden toegepast. Als de heater buiten wordt geïnstalleerd dan wel onder een (af)dak. De gestyleerde heaters passen uitstekend in situaties waar een esthetische oplossing wordt gevraagd; zoals rece..
  Excl. BTW: €714,01 €863,95
 • Aspect Pulsar IR
  Aspect IR pulsar ruimte verwarming voor in en outdoor. De heaters kunnen zowel indoor als outdoor worden toegepast. Als de heater buiten wordt geïnstalleerd dan wel onder een (af)dak. De gestyleerde heaters passen uitstekend in situaties waar een esthetische oplossing wordt gevraagd; zoals recep..
  Excl. BTW: €1.499,01 €1.813,80