Vloerverwarming

Elektrische vloerverwarming is de meest comfortabele manier van verwarmen. Heel gemakkelijk (zelf) aan te leggen, goedkoop in aanschaf, geen onderhoud en lage “stookkosten” .
De voordelen:
- Lage investeringskosten
- Altijd toepasbaar (nieuwbouw of renovatie)
- Lage “Stookkosten”
- Alle kamers apart te regelen met thermostaat
- Geen onderhoud
- Absoluut veilig en geen brandgevaar

VEILIGHEID Alle vloerverwarmingsmatten zijn voorzien van een coaxiaal en doorlopende aardleiding. De bijpassende thermostaat ( apart bestellen ), is voorzien van een vloersensor. De thermostaat is sensorproof. Dat wil zeggen dat bij storing aan de sensor de verwarming vanzelf uitgaat en dus NOOIT kan oververhitten en/of blijft doorstoken.

COMFORT Met vloerverwarming haalt u de zon in huis. Een heerlijke comfortabele warmte, die volstrekt comfortabel aanvoelt.

HOOFVERWARMING Met elektrische vloerverwarming kan vrij eenvoudig door het hele huis HOOFD-VERWARMING worden bereikt. Bij nieuwbouw, maar ook als wordt gerenoveerd of wordt bijgebouwd.

BIJVERWARMING Ook dat is geen enkel probleem. Elektrische vloerverwarming kan uitstekend worden gecombineerd (in een zelfde ruimte) met een reeds bestaande, conventionele CV-verwarming. Met de bijgeleverde thermostaat wordt de temperatuur IN de vloer gemeten en werkt de vloerverwarming als BIJVERWARMING optimaal.

GOEDKOOP EN BETER ALTERNATIEF Elektrische vloerverwarming is qua aanschaf goedkoop, heel gemakkelijk (zelf) te installeren, elke kamer heeft een eigen thermostaat, geen onderhoud nodig en maar 1 energieleverantie naar uw huis of kantoor.

GARANTIE U hebt op de werking van de verwarmingskabels en matten een garantie van 10 jaar, op de thermostaten is dat 1 jaar.

Denkt u eraan bij de bestelling van losse matten of u een thermostaat en eventueel isolatiemateriaal (zie accessoires) nodig heeft!
ALTIJD apart te bestellen. Deze thermostaten en accessoires passen bij alle INDOOR kabels en INDOOR matten.